Yılbaşı Özel İstanbul’dan hareketli 1 Gece 2 Gün Konaklamalı Kartepe Maşukiye Ormanya Turu

31 Aralık 2019 – 1 Ocak 2020

• 31 Aralık Maşukiye Ormanya Gezisi
• 31 Aralık Akşam İzmit Ramada Otel konaklaması ve ekstra yılbaşı eğlencesi
• 1 Ocak 2020 Kartepe Turu

Ulaşım + 1 Gece İzmit Ramada Otelde Konaklama + Otel’de 1 Sabah Kahvaltısı + Otel’de 1 Akşam Yemeği + Milli Park Giriş Ücreti + Rehberlik + Otopark Ücretleri + Seyahat Sigortası + Refakat Hizmetleri Dahil kişi başı 299 TL 

• 2 kişilik odalarda kişi başı 299 TL (Ulaşım Dahil)
• 3 kişilik odalarda kişi başı 299 TL (Ulaşım Dahil)

Bilgi ve Rezervasyon: 
0532 725 89 52

Yılbaşı Özel İstanbul’dan 1 Gece 2 Gün Konaklamalı Kartepe Maşukiye Ormanya Turu Programı

31 Aralık Salı ARAÇ KALKIŞ SAATLERİ
06.30 – İncirli Dilek Pastahanesi Önü ( Metrobüs Durağı )
07.00 – Mecidiyeköy Meydanı (Mado & Simit Sarayı)
07.30 – Kadıköy Evlendirme Dairesi Otoparkı önü
07.45 – Kartal Köprüsü Altı (Ankara istikameti)
07.55 – Çayırova McDonald’s Önü
08.10 – Gebze Center

Belirlenen noktalardan belirlenen saatlerde hareketle Yılbaşı Özel Konaklamalı Kartepe Maşukiye Ormanya Turu yolculuğumuza başlıyoruz.

1 saatlik yolculuğumuzun ardından SERPME KAHVALTIMIZI alacağımız Hereke’de bulunan denize sıfır restoranımıza varıyoruz. (Kahvaltı grup olarak verilmektedir)

Kahvaltımızın ardından yolculuğumuza başlıyoruz. İlk durağımız Maşukiye’ye varmadan uğrayacağımız AT ÇİFTLİĞİ olacaktır. Dileyen misafirlerimiz burada vereceğimiz serbest zamanda at binebilir, çiftlikte vakit geçirebilirler.

At çiftliğinde verdiğimiz zamanın ardından doğasıyla meşhur olan Maşukiye’ye hareket ediyoruz. 15 dakikalık yolculuğumuzun ardından Maşukiye’ye ulaşıyoruz.

Maşukiye’ye ulaştığımızda vereceğimiz serbest zaman zarfında misafirlerimiz isterse cafelerde zaman geçirebilir isterlerse de doğanın güzelliğiyle beraber yürüyüş yapabilirler. Görsel harikaların içinde, bol oksijenli ormanlarda, harika çiçek kokuları eşliğinde yapacağınız yürüyüşlerle daha zinde olacağınız kesin. Şehrin izbe havasından birazda olsa uzaklaşıp Maşukiye’de geçireceğiniz zamanlar yaşamınızda değişik tatlar bırakacak. Dileyen misafirlerimiz de Maşukiye’de doğa içerisinde gezi, atv safari, zipline veya utv turu gibi aktivitelere katılabilirler. (Tüm bu aktiviteler ekstra ücretlidir.) UTV veya ATV kullanımı ve güvenlik hakkında 10-15 dakikalık bilgi veriliyor. Bu kısa ve önemli bilgilerin ardından ilk grubumuz rehber önderliğinde safariye başlıyor. Safari yaklaşık 45dk sürmektedir. Bu gezimiz boyunca orman içerisinde kayın ağaçlarının arasında patika yollarda zorlu bir yolculuk yapacağız. Patikalarda, derelerde, sulardan geçerek Samanlı Dağı’nın hoş manzaralarını resimlemek için kısa molalar veriyoruz. Gereken koşulları sağlayan tüm misafirlerimiz ekstra aktivitelerden yararlanabilirler.

Maşukiye’deki gezimizin ardından ikinci rotamız olan Ormanya’ya gitmeden öğle yemeği molasını vereceğimiz restoranımıza gidiyoruz. (öğle yemeği ekstra ücretli olup isteğe bağlıdır.) Misafirlerimiz yemeklerini yedikten sonra Ormanya’ya doğru yolumuza devam ediyoruz.

10 yılı aşan araştırma ve planlama süreci sonunda ortaya çıkarılan ORMANYA Doğal Yaşam Parkı projesine 2014 yılında başlanmıştır. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı sorumluluğunda ve koordinasyonunda gerçekleştirilen ve doğal çevresiyle birlikte 4 bin dönümlük alana yayılan ORMANYA Doğal Yaşam Parkı Dünya’nın üçüncü, Avrupa’nın en büyük doğal yaşam alanı olma özelliğine sahiptir. Bitki ve hayvanların doğal koşullarına en yakın ortamda yaşamaları için tüm ihtiyaçların yerine getirildiği ORMANYA Doğal Yaşam Parkı’nda ziyaretçiler için de tüm detaylar titizlikle düşünülmüştür. Her yönüyle dünya ölçeklerinde bir proje olan ORMANYA; doğal yaşamın korunması ve turistik amaçlı kullanımın bir araya getirildiği özgün bir model ortaya koymaktadır.

Tüm bu özellikler göz önünde bulundurulduğunda ORMANYA, Türkiye’nin en önemli doğa turizm destinasyonu olma potansiyeline sahiptir.

Ormanya’daki gezimiz sonrası 30 dakika sürecek yolculuğumuzun ardından Sapanca Gölü turistlik tesislerinin olduğu sahil şeridine ulaşıyoruz. Siz değerli misafirlerimize vereceğimiz 1 saatlik serbest zamanımızda dileyenler göl kenarında yürüyüş yapabilir, göl üzerinde yaz aylarında bulunan deniz bisikletlerine binebilir, dileyen misafirlerimiz günün yorgunluğunu atmak için göl manzaralı kafelerde vakit geçirebilirler. Buradaki gezimiz sonrası toplanma saatimizde araçlarımızda olup konaklayacağımız otele yolculuğumuz başlıyor. Konaklama ve akşam yemeği otelde. Dileyen misafirimiz EKSTRA ücretli Yılbaşı Eğlencesine katılabilirler.

Konaklama: İzmit Ramada Otel

2.GÜN – 1 Ocak 2020 – Kartepe Kayak Merkezi

Otelde alınan açık büfe sabah kahvaltısı sonrası otelden hareketle Kartepe kayak merkezine gidiyoruz. Kartepe’de Kayak yapacak olan misafirlerimiz için akşam 16:30’ a kadar serbest zaman veriyoruz. Bu süre içerisinde kayak severler gün boyu kayak yapabilirler. Kayak yapmak istemeyen misafirlerimiz ise serbest zamanda kar üzerinde doğa yürüyüşleri yapabilir, eşsiz fotoğraf kareleri yakalayabilir, Kartepe’de bulunan otellerin cafe ve restaurant kısımlarından ücreti karşılığında faydalanabilirler.

Kartepe’den belirlenen süre sonunda ayrılmamızla birlikte İstanbul’a doğru dönüş yolculuğuna başlıyoruz.  Siz sayın misafirlerimizi almış olduğumuz kalkış noktalarında bırakarak bir sonraki bir sonraki seyahatimizde buluşmak üzere Yılbaşı Özel Konaklamalı Kartepe Maşukiye Ormanya Turumuzu bitiriyor ve sizlere veda ediyoruz.

Yılbaşı Özel İstanbul’dan 1 Gece 2 Gün Konaklamalı Kartepe Maşukiye Ormanya Turu Tarihleri

31 Aralık 2019 – 1 Ocak 2020

31 Aralık Salı sabah İstanbul’dan hareket olacaktır. 1 Ocak 2020 akşam tekrar İstanbul’a varış

* Farklı tarih ve grup rezervasyonlarınız için lütfen bize ulaşınız 

Yılbaşı Özel İstanbul Çıkışlı 1 Gece 2 Gün Konaklamalı Kartepe Maşukiye Ormanya Turu Fiyatları:

Ulaşım + 1 Gece İzmit Ramada Otelde Konaklama + Otel’de 1 Sabah Kahvaltısı + Otel’de 1 Akşam Yemeği + Milli Park Giriş Ücreti + Rehberlik + Otopark Ücretleri + Seyahat Sigortası + Refakat Hizmetleri Dahil kişi başı 299 TL 

• 2 kişilik odalarda kişi başı 299 TL (Ulaşım Dahil)
• 3 kişilik odalarda kişi başı 299 TL (Ulaşım Dahil)

▪Ücrete Dahil Olanlar

• Gidiş Dönüş Ulaşım
• 1 Gece İzmit Ramada Otel Konaklaması
• Otelde Alınacak 1 Açık Büfe Sabah Kahvaltısı
• Otelde Alınacak 1 Akşam Yemeği
• Gezilecek Tüm Yerler
• Rehberlik Hizmeti
• Seyahat Sigortası
• Otopark Ücretleri
• Milli Park Giriş Ücreti

Ücrete Dahil Olmayanlar (İsteğe bağlı)
• İlk Gün Hereke’de kahvaltı
• Yılbaşı Eğlencesi
• Atv Safari ve Zipline Etkinlikleri
• Skipass Ücretleri (Telesiyej – teleski vb kullanımı)
• Kayak ve Snowboard Takımı
• Öğle Yemekleri
• Kayak Kıyafeti Kirama Ücretleri
• Kişisel Harcamalar

Kartepe Skipass Fiyatları (2019 kayak pisti fiyatlarıdır 2020 henüz belli olmadı)

Hafta İçi:
Sınırsız: 80 TL
Kısa Tur: 20 TL
Uzun Tur: 35 TL

Hafta Sonu:
Sınırsız: 120 TL
Yarım Gün: 100 TL
Kısa Tur: 20 TL
Uzun Tur: 45 TL

Bilgi ve Rezervasyon: 
0532 725 89 52
Acente: Fahrettin Kerim Gökay Caddesi Hasanpaşa – Kadıköy / İstanbul

Daha önceden gerçekleştirdiğimiz turlarımızdan BAZILARINA ait fotoğraflara bakmak için FACEBOOK ALBÜMLERİMİZİ inceleyebilirsiniz. 

BİZ KİMİZ? www.gidiyoruz.com/hakkimizda

Bilgilendirmeler:

Tur araçlarında kesinlikle koltuk numarası veya ön – arka tarafta oturma sözü ve garantisi verilemez. Lütfen ısrarcı olmayınız. Tarafımızdan kayıt sırasına göre oturma planı yapılır ve tur günü misafirler kendilerine ayrılan koltuklarda oturur.
Araçlarımız her tur için belirlenen hareket noktalarından belirtilen saatlerde hareket eder, hareket saatinden en az 5 dakika önce hareket noktasında hazır olunuz. Araçlarımız hareket saatinde hareket etmektedir. Geç kalan ve tura katılamayan misafirlerimiz herhangi bir hak talebinde bulunamazlar.
Tura katılım tarihinden önce tur görevlisi personelin iletişim numarası rezervasyon esnasında vermiş olduğunuz telefon numaranıza kısa mesaj olarak gönderilecektir. Vermiş olduğunuz iletişim numarasının doğru olmasına dikkat edeniz. Aksi takdirde sorumluluk tarafınıza aittir.
Rehber Hava Koşulları ve olumsuz yol durumu gibi gerekli gördüğü takdirde, tüm programı gerçekleştirmek kaydı ile zamanlama ve program akışı konusunda değişiklik yapma hakkına sahiptir. Programda belirtilen oteller standartları ve mevkileri bakımından aynı olmak kaydı ile değiştirilebilir.
Günübirlik veya konaklamalı turlarımızda; rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri ile bir paket olup ayrı düşünülemez. Kullanılmayan ulaşım, konaklama, çevre gezileri vb. haklar geri iade edilmez. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde tur farklı bir tarihe ertelenebilir ya da iptal olur. Böyle bir durumda misafirlerimize 1 (bir) gün öncesinden bizzat haber vermekle yükümlüdür.  Acentemiz tarafından yapılan iptallerde misafir dilerse ANINDA iadesini alabilir ya da hakkını başka bir turda kullanabilir. Asgari Katılımcı Sayısı 15 Kişi dir.
Günübirlik turlardan ödeme yapıldıktan sonra tur kalkış tarihine 3 gün veya daha az bir süre kaldığında yapılan iptal, erteleme,tarih değişikliği taleplerinizde ücretiniz iade edilememektedir. Son güne kadar sadece isim değişikliği yapabilirsiniz.
Konaklamalı turlarda tur kalkış tarihine 15-30 gün arası kalan iptal, iade, erteleme, tarih değişikliği vb taleplerinizde toplam tur ücretinin %50 si iade edilmektedir. 15 gün veya daha az süre kalan iptal, iade, erteleme, tarih değişikliği vb taleplerinizde ödemeniz iade edilememektedir. Tur kalkış tarihine 3 gün kalana kadar sadece isim değişikliği yapılabilmektedir.
Mücbir sebeplerden (hava, yol, ziyaret yerlerindeki yoğunluk vb.) ve ya misafirlerimizin rehberimizin verdiği zamanlamalara uymamaları sebebiyle tur programımızda yazdığı halde gezilemeyen yerlerden Gidiyoruz.com kesinlikle sorumlu değildir.
Turların dönüş saatleri trafik yoğunluğuna göre değişkenlik gösterebilir, net ve kesin dönüş saati verilmemektedir.
T.C. Vatandaşı olmayan yabancı uyruklu misafirlerimiz bu turumuzda ayrıca fark ödemez. Müze kart uygulamasının T.C vatandaşlarına özel bir uygulama olması nedeniyle müze kart verilmez. En son yayımlanan sirkü bir önceki sirküyü geçersiz kılar.
TAVSİYELER
Gezi süresince rahat yürüyüş ayakkabısı veya spor ayakkabı tercih edilmelidir.
Gece için yanınıza hırka vb. bir kıyafet, tüm gezilerimizi gündüz yapacağımız için dudak koruyucu krem ve şapka, yapacağınız alışverişler için küçük bir çanta ve tabi en önemlisi fotoğraf makinesi ve yedek hafıza kartı ve şarj kiti yedek batarya yanınıza almayı unutmayınız.
REZERVASYON DETAYLARI
Rezervasyon yaptırılan kişi için gerekli irtibat bilgilerinin verilmesi zorunludur. Tarafımıza bu bilgiler eksik verildiği takdirde oluşabilecek olası aksiliklerde Gidiyoruz.com sorumlu değildir.
Rezervasyon esnasında gelecek tüm kişilerin İsim Soyisim, Telefon, T.C Kimlik numaranızı ve tur aracına biniş noktanızı eksiksiz tarafımıza belirtiniz.
KULLANILACAK ARAÇLAR
Turlarda kullanılacak olan araçlarımız kişi sayısı ve yol koşullarına göre belirlenmektedir.
38 kişi ve üzeri Otokar Doruk Mercedes Travego –Tourismo , Man Fortuna , Mitsubishi Safir, Neoplan Tourliner-Cityliner, 31 kişiye kadar lüks Otokar Sultan Maxi 27 kişiye kadar lüks Isuzu Novo – Isuzu Turkuaz – Otokar Sultan, 18 kişiye kadar lüks Mercedes Sprinter–Volkswagen Crafter araçlar kullanılır.

Degerlendirmeler

Henüz bir değerlendirme yapılmamış, dilerseniz siz yapabilirsiniz

Degerlendirme Yap:

Puan Ver